dimecres, 18 de juliol de 2012

Plataformes GeoLISSA Plata i FormesHistòria d'unes il·lusions

divendres a la nit a la Mostra d’entitats que es feia a Gràcia, a... el Passeig de Sant Joan, feia goig veure les persones, com transmetien les seves il·lusions en cadascuna de les paradetes o estands.

Quina satisfacció, orgull, es desprenia en les mirades que anava captan de totes i cada una de les persones que hi havia de les 97 Entitats que hi eren presents. En els estands havien muntat tots tipus d' informació mostrant les seves actuacions i els seus projectes. La feina havia estat ben feta, tots i totes havien col·laborat en guarnir els estands i estava tot preparat per abordar un dissabte i un diumenge amb actuacions, debats i xerinola.

Cada una de les persones de les Entitats i Organitzacions tenien clar que volien aprofitar les dues jornades del cap de setmana per mostrar als assistents, que fan moltes coses , molt bones per a tots i que durant aquests dos dies, creixeria, sens dubte, la participació dels veïns/es, amics/gues i ciutadans/es en general.

No às gratuït, pensaven totes i tots, que “estem a Gràcia, al barri de les Gràcies”, un nucli de la ciutat actiu, engrescador i model d'ingeni,creativitat i participació.La Gràcia de les idees  eQ Logic eQ eticEns agrada:Nuestras horas de oficina Google y la plataforma están a punto de comenzar. Usted puede ver el video aquí, o en vivo Desarrolladores: http://goo.gl/vgo1i

03:37 - http://goo.gl/Bq1mB - Presentación de Gus 
4:30 - http://goo.gl/8m5yk - ¿Qué es un fragmento de código? 
06:39 - http://goo.gl/mmf4X - Como un productor de contenido, ¿por qué me preocupo por fragmentos?  
 - (Perdón por la falta de audio) - Debido a que usted, como productor de contenidos saber cómo su el contenido debe ...
D entries this Publicación »

Cap comentari:

Publica un comentari